klik2
sound blog kalau tak suka dengar bagi "pause"

Tuesday, July 3, 2012

Demi Redha-Mu

Views
Demi Redha-Mu | iluvislam.com discover the beauty of islam

Tiada Kami atau Anda, Cuma Kita... | iluvislam.com

Views
Tiada Kami atau Anda, Cuma Kita... | iluvislam.com discover the beauty of islam

Assalamualaikum....jum kita baca ni untuk peringatan diri kita masing-masing..:)

Hukum Puasa, Solat & Doa Pada Nisfu Sya’ban | iluvislam.com discover the beauty of islam

Views
Hukum Puasa, Solat & Doa Pada Nisfu Sya’ban | iluvislam.com discover the beauty of islam

happy birtday to me kimpaa2

Views


Assalamualaikum.
oiii!!  sharifah nur azreen wakeupwakeup! 'HAPPY BIRTHDAY" to you "HAPPY BIRTHDAY" to you
Hari ini hari ketuaan saya..okay! saya dah tua opp bukan tua but umur je menigkat ..I am 18 years old !oyeye my name is sharifah nur azreen bt wan asmad,,upp|  dh macam sesi suai kenal la pulak..kuang2..


okay! first nak cakap terima kasih kat mak sebab dah memberanakan saya.." mak thank so much without you,siapalah saya yang comel yang montel ni.tanpa mak abah juga,saya tak kan dapat tengok anugerah Allah yang paling cantik kat dunia.mak today is happy day for both of us..sayang mak abah..mmuuaahh!


2nd ! thank to my family cuzzen mazen semua sebab dah wish and tidak pernah lupa dengan tarikh keramat ni wakaka..tarikh keramat? scary nye! sebab aku mintak hadiah that why di panggil tarikh keramat...hhihih tapi tak sape jugak nak bagi..:( olloolol ..


3rd ! thank to my all friend yang dikenali or tak kenal yang dah rajin type "HAPPY BIRTHDAY SEMOGA PANJANG UMUR MURAH REZEKI' baik nya korang kan..terima kasih la sangat n tersangat -sangat oke!...sebab korang wish,sedikit waktu korang dah luangkan kat page facebook aku..huaa ty2! facebook la paling ramai aku tengok..hihi

for my sis : saya tahu awak akan jadi orang yang terakhir akan wish,dan saya akan terharu sangat bila awak wish,sebab awak sangat mengerti saya dalam sedih saya dan dalam gembiranya saya...thank kerna tak lupa saya adik awak,saya tau awak selalu doakan kejayaan saya..mbok! i love you..kaulah satu satu nya kakak yang saya ada...love u till jannah! .....thank for your wish...even kau belom wish lagi..hehe..


kerna Allah aku lahir dengan sempurna..
kerna Allah aku sempurna tubuh badan ..
kerna Allah hari ini hari lahir ku..
kerna Allah aku hidup sehingga kini..
....thank Allah....SELAMAT HARI LAHIR OWNER BLOG NI ...