klik2
sound blog kalau tak suka dengar bagi "pause"

Wednesday, July 4, 2012

nisfu syaaban

Views

Assalamualaikum...
begitu indah bulan di langit kan?..subhanallah !
yaa indah kerna malam nisfu saaban malam akhir bagi amalam kita yang akan di angkat ke langit yang tinggi oleh malaikat yang Allah tugaskan,untuk ditukar ke lembaran yang baru..
catatan amalam selama setahun? oh begitu banyak rasa dosa yang telah aku lakukan,adakah Allah mengampuni segala dosa aku perbuat selama ini..aku menangis kerna walid aku menanggung lebih banyak dosa yang aku perbuat selama aku hidup di muka bumi ini..aku hanya mampu berdoa agar diterima taubatku..kerna engkau maha pengampun dosa,berikanlah aku kesempatan waktu untuk terus dekat dan lebih mendekatiMU..okay! aku nak jadi anak yang solehah Ya Allah?.
sebab doa anak yang soleh je dapat tolong mak abah..
sebab aku sayang diorang sangat..
aku tak nak jadi anak yang hanya tambahkan dosa diorang especially my walid..
abah.,im really minta maaf sebab banyak tambahkan dosa abah,abah yang akan tanggung nanti di akhirat..kita org duduk senang lenang buat dosa..
abah sempena malam ni, adik doakan abah mak sentiasa dilindungi,sentiasa diberkati,dan di ampuni segala dosa..amin..


anak mu menyayangi mu selalu.....sempena nifsu saaban ini juga,aku mengharapkan kehidupan yang lebih baik,kehidupan yang berpaksikan agama ya kuat,agama yang betul,agama yang benar di sisi islam.
dikesempatan itu aku mohon maaf sekiranya pernah melakukan kesilapan kepada kalian,menyakitkan hati kalian..dalam diri,aku tidak pernah sempurna,hamba allah ini sentiasa leka dan alpa dalam setiap urusan..aku mohon maafkan setiap kesalahan yang telah aku lakukan..aku berharap agar lembaran yang baru ini akan diisi dengan lebih banyak kebaikan dari sebelum nya..