klik2
sound blog kalau tak suka dengar bagi "pause"

Friday, May 10, 2013

hari ibu saya banyak"

Views
Assalamualaikum

Post pasal 'Mother day' sana dan sini kat facebook,twitter, and sewaktu kot..
tapi takpela kan sekurang kurang nya ada jugak ucapan nak buat kalau ada event mcam hari ibu ni..
dah fitraah manusia kot malu nak ucap 'sayang mak' 'selamat hari lahir mak' ;mak saya cintakan mak sangat' huhu jarang-jarang la kot nak dengar,tapi bila ada event macam 'hari ibu' ni manusia jadi lantang nak wish dengan mak dye orang,siap buat doa sekali ..baguh baguhhh.. kat facebook ramai saya tengok,kalau ada mak-mak yang up to date sikit yang ada account facebook tu lagi laaaaa siap tag nama mak dye orang lagi.. """"

"mak sign in- mak bukak notification- mak baca- mak terharu - mak nangis kegembiraan- mak says-baru kali ni anak aku wish"

hahahha buat onarrr ..

apa-apa pun tahniah pada yang ucap kat ibu dia orang :P

kepada ibu saya yang tercinta dan dicintai dan disayangi, "SELAMAT HARI IBU MAK"
takda apa nak bagi..:( bagi love-love je mmuaahh. hari ibu mak saya banyak, first hari ibu bila mana hari lahir mak saya sendiri 'selamat hari lahir mak' seterusnya hari mak bila mana birthday my kakak kita la, hari tu la mak saya lahirkan kakak saya dengan selamat ,mak saya sihat walafiat sampai sekarang .. Alahmdulillah..seterusnya bila mak saya lahirkan saya pulak setiap mak lahirkan kita orang mak dah beperang ngan nyawa dia sendiri mak keluarkan kita dua orang adik beradik guna normal tau.. Alhamdulillah mak sihat sampai sekarang dan kita-kita pun dah besau..hiihih
sayang mak sangat..maafkan laah salah silap kita oraang dua adik beradik ni mak,terkadang terkurang ajaooooo jugak sebab mak pun suka gurau lebih" :')

kepada yang berelar ibu"
selamat hari ibu
semoga sihat selalu
semoga sentiasa beramal
semoga jadi isteri solehah
semoga dapat hidayah allah
semoga dapat rahmat dari allah
semoga jadi kekasih allah
amin.....:)


"sebaik-baik perhiasan,ialah wanita"


No comments:

Post a Comment